Foto's

Over Kos-Stad

Kosta Palace staat bekend om haar geweldige locatie op Kos. Het driesterrenhotel ligt direct in het centrum aan de oude jachthaven van Kos. Hier dobberen nog altijd traditionele vissersbootjes. Geweldig uitzicht dus vanuit uw hotel. In de nabije omgeving van het hotel is het verder een en al levendigheid. Rondom vindt u diverse restaurants, bars en winkeltjes. Tips voor restaurants vindt u op www.kosrestaurants.nl/. Erg prettig is ook het strand van Lambi dat op slechts tweehonderd meter ligt. Tevens is er op steenworp afstand een supermarkt gelegen.

Het eiland Kos als vakantiebestemming

Welke zaken vóór Kos als vakantiebestemming pleiten zijn de fijne stranden, de heerlijke weersomstandigheden, een indrukwekkende natuur en een zeer rijke cultuur. De Oude Grieken hebben namelijk duidelijk hun sporen nagelaten op het eiland, dus veel cultuurliefhebbers komen speciaal daarvoor naar het eiland. Het is een bestemming die een enorme diversiteit aan reizigers aan zal spreken. Van het vroege voorjaar tot in het naseizoen is Kos een geweldige zomerse bestemming. In deze periode zijn de badplaatsen dan ook vol van gezelligheid en een bruisend nachtleven. Vooral Kos-stad – de hoofdstad van het eiland – mag altijd op grote aantallen vakantiegangers rekenen. Hier vindt u een keur aan restaurantjes, bars en discotheken, dus ook na een heerlijke stranddag is vervelen er niet bij.

Kos-stad

Kos-stad is een aantrekkelijke nederzetting in het Noordoosten van het Griekse eiland Kos. Al ruim voor het begin van de jaartelling woonden er mensen op deze schitterende locatie. In de tijd van het Romeinse Rijk en het Hellinistische tijdperk was Kos-stad een belangrijke handelsstad. Aan de haven – waar ook Kosta Palace is gelegen – ziet u gelijk de overblijfselen uit de historie van Kos. Het Neratzia Kasteel (een overblijfsel uit de Hellenistische tijd) begroet u hier namelijk direct. In de stad zijn verder talloze overblijfselen uit lang vervlogen tijden te vinden.

Meer weten over Kos-stad en over het eiland Kos? Breng eens een bezoek aan www.nwotsok.nl/.

Vergelijk Kosta Palace bij 1 aanbieder Bekijk prijs